Resum de la Valoració campanya de Nadal i primeres rebaixes en el sector del Comerç | Canal UGT

Resum de la Valoració campanya de Nadal i primeres rebaixes en el sector del Comerç

16/01/08 – Notícies – Canal UGT
Els responsables del sector de Comerç de la UGT de Catalunya han fet avui una roda de premsa de valoració del que ha estat la campanya de Nadal per als 300.000 treballadors i treballadores del sector comercial al nostre país. El calvari que ha suposat el mes de desembre -una mitjana de 40 hores extres per treballador- continua també durant els mesos de rebaixes, i s’ha traduït ja en un augment del 3% de les baixes per motius de salut.

A la roda de premsa han participat Óscar López, secretari general de la Federació de Comerç, Hostaleria, Turisme i Joc de la UGT de Catalunya; Jovi Fernández, secretària de Comerç, i Eva Gajardo, secretària de Dona de la Federació de Comerç.

Share

No Responses to “Resum de la Valoració campanya de Nadal i primeres rebaixes en el sector del Comerç”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +