La UGT crida els treballadors de la dependència a mobilitzar-se el proper dia 20 | Canal UGT

La UGT crida els treballadors de la dependència a mobilitzar-se el proper dia 20

11/02/08 – “Notícies” – Canal UGT
El sector de la dependència de Catalunya, en el qual s’hi ocupen 30.000 treballadors i treballadores dels serveis a la dependència (residències de persones grans i de persones dependents, centres de dia i de nit, pisos tutelats, teleassistència i servei d’ajuda a domicili), es manifetaran el proper dia 20 de febrer per denunciar la precarietat de la seva situació laboral i per explicar la situació de paràlisi que, com a conseqüència del boicoteig per part de la patronal, viu la negociació del que haurà de ser el primer conveni català de la Dependència.

Share

No Responses to “La UGT crida els treballadors de la dependència a mobilitzar-se el proper dia 20”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +