Té intenció Sony de traslladar-se a Eslovàquia? | Canal UGT

Té intenció Sony de traslladar-se a Eslovàquia?

08/02/08 – “Versió sindical” – Canal UGT
Divendres passat, el Comitè d’Empresa de Sony a Viladecavalls coneixia la notícia de la subcontractació del servei de suport de microinfomàtica de la companyia a una empresa externa. Els tres treballadors del departament que fins ara estaven contractats per Sony són acomiadats. En el següent reportatge, analitzem les causes de la situació que viu actualment la planta vallesana, que ocupa fins a 2.600 treballadors en temporada alta, i el temor de la UGT de Catalunya de què Sony vulgui traslladar la seva producció a Eslovàquia, on té l’altra planta europea.

Share

No Responses to “Té intenció Sony de traslladar-se a Eslovàquia?”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +