La UGT no pot garantir que es compleixin els serveis mínims al sector de la dependència el proper dijous | Canal UGT

La UGT no pot garantir que es compleixin els serveis mínims al sector de la dependència el proper dijous

15/04/08 – ‘Notícies’ – Canal UGT
L’assemblea de delegades i delegats de la UGT al sector de la Dependència han ratificat aquest matí per unanimitat que el proper dijous 17 d’abril no queden garantits els serveis mínims decretats pel Govern en la vaga indefinida convocada pel nostre sindicat des del passat 7 d’abril, després que la patronal presentés una irrisòria oferta econòmica, ni tan sols valorable pel nostre sindicat, en la reunió de mediació d’ahir.

D’altra banda, el Departament de Treball ha convocat demà a la tarda una reunió d’ofici amb totes les parts implicades per intentar arribar a una solució satisfactòria i desencallar el conflicte. En l’assemblea d’aquest matí, les treballadores i els treballadors han decidit que demà es concentraran davant la porta dels Serveis Centrals del Departament de Treball (Sepúlveda, 148-150) mentre duri la reunió per donar el seu suport a la UGT de Catalunya per aconseguir la signatura d’un conveni digne.

Share

No Responses to “La UGT no pot garantir que es compleixin els serveis mínims al sector de la dependència el proper dijous”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +