Trobada de famílies lesbianes i gais a Tarragona | Canal UGT

Trobada de famílies lesbianes i gais a Tarragona

24/04/08 – ‘Versió Sindical’ – Canal UGT
L’Associació de Famílies Lesbianes i Gais (FLG) organitzen els propers dies 1-4 de maig a Tarragona una trobada de famílies. La Sonia i la Julia ens parlen sobre la FLG, la trobada i les reivindicacions de les famílies amb dos pares o dues mares. Elles són parella des de fa 15 anys, mares de 3 fills i treballadores de la UGT de Catalunya.

Share

One Response to “Trobada de famílies lesbianes i gais a Tarragona”

  1. Jordi Jorba ha dit:

    Estic molt satisfet de formar part de una societat que es var treient el vel i expressa sense tabús les seves preferencies, encare que moltes persones mai o aceptaran peró en conjunt cada vegada es més aceptat per la majoria fins que arribara el moment en el que els que seran mal vistos seran aquells que facin acudits de mal gust o demostrin intoleráncia. La vida es molt curta i la llibertat de cada persona es sagrada, tenim de apendra a viura i sobretot deixar viure.

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +