Jornada “Els pactes territorials i el desenvolupament local” | Canal UGT

Jornada “Els pactes territorials i el desenvolupament local”

20/05/08 – ‘Versió Sindical’ – Canal UGT
Amb la finalitat d’apropar-nos a un nou model amb polítiques actives a favor de l’ocupació de qualitat i el desenvolupament local, la UGT de Catalunya va celebrar el passat dilluns 19 la jornada “Els pactes territorials i el desenvolupament local: present i futur de la concertació”, que va tenir lloc a Terrassa. La consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya, Mar Serna, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez van ser els encarregats de posar el punt i final a aquesta jornada.

Share

No Responses to “Jornada “Els pactes territorials i el desenvolupament local””

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +