Octubre tanca a Catalunya amb 377.999 aturats | Canal UGT

Octubre tanca a Catalunya amb 377.999 aturats

04/11/08 – Notícies – Canal UGT

Després d’un any sencer de continuades pujades del nombre de persones registrades a l’atur, el mes d’octubre s’ha tancat a Catalunya amb 377.999 persones que volen treballar però no tenen feina. Per trobar una dada tan dolenta com aquesta ens hem de remuntar al març de 1996. La diferència, però, és que llavors començàvem a sortir de la recessió i avui encara no coneixem del tot la magnitud de la crisi en què estem immersos.

Aquest ha estat el mes d’octubre en què més ha pujat l’atur dels darrers 13 anys: ha augmentat un 6,7% i s’ha concentrat a la província de Barcelona (el 64,4% de l’atur generat a tot Catalunya). Pel que fa a la taxa interanual, avui hi ha al nostre país 119.987 desocupats més que fa un any, el que vol dir que l’atur s’ha incrementat en un 46,5%, per sobre de la mitjana de l’Estat espanyol (37,56%).
A continuació podeu veure les valoracions realitzades per Neus Munté, Secretària d’Ocupació de la UGT de Catalunya.

Share

No Responses to “Octubre tanca a Catalunya amb 377.999 aturats”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +