Concentració de Mossos en protesta per la mala gestió del cos de policia de Catalunya | Canal UGT

Concentració de Mossos en protesta per la mala gestió del cos de policia de Catalunya

18/02/09 – Notícies – Canal UGT
El SAP-UGT de Catalunya, sindicat majoritari en el cos dels Mossos d’Esquadra, ha convocat avui una concentració, a les 12 hores, davant del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per protestar contra la mala gestió que s’està fent de la policia catalana. El ema de la concentració ha estat: “Saura: okupa’t dels mossos“.

El SAP-UGT de Catalunya ha comunicat al Departament d’Interior el malestar del sindicat per la manca de material, la manca de reglamentació de la llei de conciliació familiar, el pla de carrera professional, la precarietat de l’escala intermèdia, els problemes de salut laboral que es viuen en diverses comissaries del país, la inestabilitat horària, la instrucció que regula la “gestió de suggeriments” i, tanmateix, pel sentiment d’indefensió del col·lectiu.
A continuació podeu veure imatges i les declaracions de Valentín Anadón, Portaveu de SAP-UGT de Catalunya.

Share

No Responses to “Concentració de Mossos en protesta per la mala gestió del cos de policia de Catalunya”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +