Acció Avalot: “7 de juny: El teu vot decideix” | Canal UGT

Acció Avalot: “7 de juny: El teu vot decideix”

02/06/09 – Notícies – Canal UGT
L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya vol conscienciar els ciutadans i les ciutadanes de la importància de les eleccions europees del 7 de juny, en què es decidiran quins són els membres que ens representen al Parlament Europeu. Per aquesta raó han decidit organitzar l’acció “7 de juny: el teu vot decideix!“, davant de la seu de la Comissió Europea a Barcelona.

Share

One Response to “Acció Avalot: “7 de juny: El teu vot decideix””

  1. anna cerrada romero ha dit:

    El misatge està molt be, peró crec que a faltat molta gent a la hora de anar a votar ó( hi ha hagut molta abstenió) amb lo qual el resultat no ha estat massa satisfactori, pensó que tot plegat ens pasarà factura.

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +