Els sindicats recolzen l’actuació dels mossos | Canal UGT

Els sindicats recolzen l’actuació dels mossos

TN Vespre – TV3
Els sindicats dels Mossos d’esquadra creuen que l’actuació de la Policia Autonòmica va ser correcta durant els altercats que van tenir lloc en les celebracions de la victòria del Barça a la Copa d’Europa. 3 joves han denunciat a la Policia Catalana per lesions oculars amb pilotes de goma que van llençar durant els enfrontaments amb els radicals. A continuació podeu veure les declaracions de Valentín Anadón, Portaveu SAP-UGT, David José, Secretari Gral. Sindicat de Policies de Catalunya.

Share

No Responses to “Els sindicats recolzen l’actuació dels mossos”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +