Més de 2.000 ERO de gener a juny | Canal UGT

Més de 2.000 ERO de gener a juny

21/07/09 – Notícies – Canal UGT
La UGT de Catalunya ha presentat un informe sobre els expedients de regulació d’ocupació formalitzats al nostre país durant el primer semestre de l’any, que ja són més de 2.000 i afecten més de 80.000 treballadors i treballadores. Entre d’altres aspectes, l’informe del nostre sindicat assenyala que els treballadors i les treballadores han aportat més liquiditat a les empreses catalanes que les pròpies entitats financeres i l’administració, ja que des de l’octubre del 2008 les empreses s’han estalviat més de 545 milions d’euros en costos laborals a través d’expedients de suspensió. Camil Ros, secretari de Política Sindical de la UGT de Catalunya, demana que els ERO de suspensió esdevinguin ERO de formació.

Share

No Responses to “Més de 2.000 ERO de gener a juny”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +