Els joves treballadors, amb l’aigua al coll | Canal UGT

Els joves treballadors, amb l’aigua al coll

30/12/09 – Notícies – Canal UGT
L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya ha iniciat la campanya “Amb l’aigua al coll”, per tal denunciar i situar a primera plana de l’opinió pública i de l’agenda política les dificultats –cada cop més grans- que patim el jovent català. Els joves treballadors i treballadores estem sent les principals víctimes d’aquesta crisi i, a la vegada, els grans oblidats. El portaveu nacional de l’Avalot, Chakir el Homrani, va presentar en roda de premsa la campanya i un informe sobre la situació dels joves treballadors al nostre país.

Share

No Responses to “Els joves treballadors, amb l’aigua al coll”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +