Resposta de Josep Maria Àlvarez a la proposta d’endarrerir l’edat de jubilació | Canal UGT

Resposta de Josep Maria Àlvarez a la proposta d’endarrerir l’edat de jubilació

29/01/10 – Notícies – Canal UGT
Resposta del secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, a la proposta del ministre de Treball, Celestino Corbacho, d’elevar l’edat de jubilació fins als 67 anys a partir del 2013 per garantir el futur de les pensions.

Share

3 Responses to “Resposta de Josep Maria Àlvarez a la proposta d’endarrerir l’edat de jubilació”

  1. m. cristina ha dit:

    Sería conveniente ya que nuestros gobernantes copian tantas cosas del exterior, que copiaran para lo bueno también. Me parece una barbaridad la jubilación a los 67, cuando muchos a los 60 ya estamos tocados. Que trabajen ellos y coticen ellos por los mismos años ¡Qué les parecería! No como ahora que dejan los escaños y ya tienen todos los derechos como si hubieran cotizado toda la vida. Que se aprieten el cinturon sus Señorías y tomen ejemplo de Inglaterra.

  2. ALBERT ha dit:

    NO, ENSEMBLA BE, PERQUE, HEM DE DONAR FEINA ALS JOVES, DEIXAN, QUE LA GENT, ES JUBILI ,CUAN LI TOCA

  3. rafa.muñoz ha dit:

    Aquest tema es quedarà en uns simples comentaris de rebuix sindical i per apaciguar la societat o es donaran respostes més contundents? I si aquesta és la intenció, que tipus d’accions i respostes es faran.

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +