UGT denuncia les noves iniciatives del departament de Treball | Canal UGT

UGT denuncia les noves iniciatives del departament de Treball

29/01/10 – Notícies – Canal UGT
Avui la UGT de Catalunya ha denunciat en roda de premsa que el Departament de Treball ha confirmat que aquest any no s’obriran convocatòria d’escoles taller, cases d’ofici ni tallers d’ocupació. Així, el Servei d’Ocupació de Catalunya continua precaritzant les polítiques actives d’ocupació, que en aquest cas estan adreçades a dos dels col·lectius més castigats pel mercat de treball: els joves menors de 25 anys que no han assolit el graduat escolar/ESO i estan en risc d’exclusió social, i els majors de 25 anys amb dificultat d’inserció social (aturats de llarga durada, majors de 45 anys, persones discapacitades). A les 3.700 persones usuàries de les quals es desentén el SOC s’han de sumar els 1.400 professionals d’aquests programes, que es queden sense feina.

Share

2 Responses to “UGT denuncia les noves iniciatives del departament de Treball”

  1. canal ugt ha dit:

    Ya se puede oir. Gracias por avisar.

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +