‘Clics’ de Playmobil busquen feina a l’oficina de treball | Canal UGT

‘Clics’ de Playmobil busquen feina a l’oficina de treball

29/01/10 – Notícies – Canal UGT
Aquest matí, una desena de clics de Playmobil han fet cua davant de l’Oficina de Treball de la Generalitat del carrer de Sepúlveda de Barcelona. Amb aquesta acció (en el marc de la campanya “Amb l’aigua al coll”) l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya ha volgut denunciar que els treballadors joves són ninots per al mercat laboral, que entren i surten d’aquest segons interessa, amb una taxa de temporalitat del 90% i una taxa d’atur del 38%. Segons les dades de l’atur que s’han publicat avui, l’atur juvenil ha augmentat durant el mes de gener en un 4,9%. En aquest vídeo podeu veure les imatges de l’acció d’aquest matí i les declaracions de Chakir el Homrani, portaveu nacional de l’Avalot.

Share

One Response to “‘Clics’ de Playmobil busquen feina a l’oficina de treball”

  1. pepa ha dit:

    Molt bé noi, accions com les vostres fan que els treballadors/es d´Escoles taller Casas d´ofici i tallers ocupacionals no en veiem sols devant de les mesures tant excluents que preten la consellera, enevant, desde el col.lectiu de treballador i treballadores d´Escoles taller , Casas d´ofici i tallers ocupacionals animem a fer més movilitzacions. Gràcies nois.

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +