Presentació 2à edició del Work on Fest | Canal UGT

Presentació 2à edició del Work on Fest

11/02/10 – Notícies – Canal UGT
Ahir dijous 11 de febrer va tenir lloc al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat, la roda de premsa de presentació de la 2à edició del Festival de cinema sociolaboral, Work on Fest. L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde de Sant Feliu, Juan Antonio Vázquez, el Secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez i el Secretari de comunicació i portaveu del sindicat, Miquel Àngel Escobar.

Durant la roda de premsa van poder explicar les novetats per aquesta nova edició, en la que el festival passa per tenir dues categories: una de microcurts (fins 3′) i una segona de curtmetratges (de 5′ a 20′). I la temàtica central d’aquest any per a la categoria de microcurts serà “la crisi“. En quant a la data d’inici de presentació de treballs serà del proper 20 de febrer fins el 20 de maig.

Share

No Responses to “Presentació 2à edició del Work on Fest”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +