Catalunya es queda sense escoles taller, cases d’ofici ni tallers d’ocupació | Canal UGT

Catalunya es queda sense escoles taller, cases d’ofici ni tallers d’ocupació

24/03/10 – Notícies – Canal UGT
La UGT denuncia en roda de premsa que, a partir de juny, Catalunya serà l’única CC.AA. sense escoles taller, cases d’ofici ni tallers d’ocupació. El Departament de Treball els elimina i deixa al carrer 4.000 alumnes (majoritàriament joves en risc d’exclusió social) i 1.500 professionals. Ens ho expliquen la vicesecretària de la UGT de Catalunya, Eva Granados; el portaveu nacional de l’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya, Chakir el Homrani; i Montse Romero, de la Federació de Serveis Públics del sindicat.

Share

One Response to “Catalunya es queda sense escoles taller, cases d’ofici ni tallers d’ocupació”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Catalunya es queda sense escoles taller, cases d’ofici ni tallers d’ocupació: 24/03/10 – Notícies – Cana… http://bit.ly/bmhenr […]

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +