Cimera de l’Acord Estratègic | Canal UGT

Cimera de l’Acord Estratègic

12/03/10 – Notícies – Canal UGT
El president de la Generalitat, José Montilla, s’ha reunit aquest matí amb membres de la seva executiva, els agents socials i els grups parlamentaris en una cimera de l’Acord Estratègic. L’objectiu és tractar de pactar les mesures necessàries per fer un front comú davant la crisi a Catalunya. Aquestes són les valoracions que el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, i el de la CONC, Joan Carles Gallego, han fet un cop finalitzada la reunió.

Share

No Responses to “Cimera de l’Acord Estratègic”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +