Els treballadors del Sagrat Cor volen el conveni de la XHUP | Canal UGT

Els treballadors del Sagrat Cor volen el conveni de la XHUP

15/03/10 – Notícies – Canal UGT
La plantilla de l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelona s’ha manifestat fins a la seu del Departament de Salut per denunciar la paràlisi del conveni i exigir l’adhesió immediata al conveni de la Xarxa Hospitalària Pública (XHUP), i la progressiva equiparació de salaris i de jornada. Ens ho explica Anna Arapiles, delegada de la UGT a l’Hospital del Sagrat Cor.

Share

One Response to “Els treballadors del Sagrat Cor volen el conveni de la XHUP”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Els treballadors del Sagrat Cor volen el conveni de la XHUP: 15/03/10 – Notícies – Canal UGT La planti… http://bit.ly/acAbTC […]

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +