Joan Barrachina, nou secretari local de la UGT de L’Hospitalet | Canal UGT

Joan Barrachina, nou secretari local de la UGT de L’Hospitalet

10/03/10 – Notícies – Canal UGT
Joan Barrachina ha estat escollit nou secretari local de la UGT de l’Hospitalet en el marc de la I Assemblea d’aquest territori. L’Hospitalet forma part de la nova Regió Metropolitana de la UGT de Catalunya, juntament amb el Baix Llobregat, el Barcelonès Nord, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Maresme.

Share

One Response to “Joan Barrachina, nou secretari local de la UGT de L’Hospitalet”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Joan Barrachina, nou secretari local de la UGT de L’Hospitalet: 10/03/10 – Notícies – Canal UGT Joan B… http://bit.ly/dBqUkZ […]

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +