Majors de 45 anys: massa grans per treballar, massa jove per jubilar-se | Canal UGT

Majors de 45 anys: massa grans per treballar, massa jove per jubilar-se

29/04/10 – Notícies– Canal UGT
La secretària de Política Institucional de la UGT de Catalunya, Neus Munté, ha presentat en roda de premsa l’informe “Majors de 45 anys: massa grans per treballar, massa jove per jubilar-se”, on el sindicat destaca que 4 de cada 10 aturats catalans tenen més de 45 anys i que, d’aquests, la meitat són aturats de llarga durada. La UGT exigeix més polítiques actives d’ocupació per aquest col·lectiu.

Share

One Response to “Majors de 45 anys: massa grans per treballar, massa jove per jubilar-se”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Majors de 45 anys: massa grans per treballar, massa jove per jubilar-se: 29/04/10 – Notícies– Canal UGT … http://bit.ly/dkBxzT […]

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +