Mi mamá me mima | Canal UGT

Mi mamá me mima

20/03/10 – Notícies – Canal UGT
L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya ha organitzat avui l’acció “Mi mamá me mima”: una manfiestació de joves amb el seu pare/mare per denunciar que la crisi està provocat que molts joves no es puguin emancipar i que molts altres s’hagin vist obligats a tornar a casa dels pares.

Share

One Response to “Mi mamá me mima”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Mi mamá me mima: 20/03/10 – Notícies – Canal UGT L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya ha organitzat… http://bit.ly/9gI93R […]

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +