Assemblea de delegats del sector públic de la UGT de Catalunya | Canal UGT

Assemblea de delegats del sector públic de la UGT de Catalunya

14/05/10 – Notícies– Canal UGT
Després de l’anunci per part del Govern de la retallada de sous del treballadors de la funció pública, la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya ha convocat una assemblea de delegats i delegades. Podeu veure uns fragments de les intervencions de Miguel Ángel Sánchez (secretari d’Organització de la FSP), Montse Romero (secretària de Coordinació Sindical de la FSP), Encarna Fernández (secretària general de la FSP) i Josep M. Àlvarez (secretari general de la UGT de Catalunya).

Share

One Response to “Assemblea de delegats del sector públic de la UGT de Catalunya”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt Assemblea de delegats del sector públic de la UGT de Catalunya: 21/05/10 – Notícies– Canal UGT Després … http://bit.ly/cgMvFG […]

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +