Educant en igualtat | Canal UGT

Educant en igualtat

07/05/10 – Notícies– Canal UGT
La Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) ha presentat la campanya ‘Educant en Igualtat’, amb la finalitat d’avançar cap a un model coeducatiu que proporcioni, entre d’altres pautes, la sensibilització de la comunitat educativa sobre la importància que té educar en igualtat; la formació de l’alumnat en valors i actituds d’igualtat que els ensenyi a compartir la vida des del respecte, el reconeixement mutu, l’autonomia i la coresponsabilitat.

Share

No Responses to “Educant en igualtat”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +