El SAP-UGT demana respecte per als mossos d’esquadra | Canal UGT

El SAP-UGT demana respecte per als mossos d’esquadra

12/05/10 – Notícies– Canal UGT
El sindicat majoritari dels Mossos d’Esquadra ha presentat aquest matí al conseller Saura una carta per rebutjar el Codi d’Ètica que el departament pretén imposar. El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, s’ha sumat a aquest acte de lliurament. Tanmateix, el SAP-UGT presenta el primer d’una sèrie de vídeos que han elaborat per exigir respecte per els mossos i les mosses d’esquadra. Podeu veure el vídeo a la web www.respecte.info.

Share

One Response to “El SAP-UGT demana respecte per als mossos d’esquadra”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya. UGT Catalunya said: #canalugt El SAP-UGT demana respecte per als mossos d’esquadra: 12/05/10 – Notícies– Canal UGT El sindicat majori… http://bit.ly/c9msqH […]

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +