Planta vaga a la funció pública | Canal UGT

Planta vaga a la funció pública

20/05/10 – Notícies – Canal UGT
Més de cinc mil treballadors i treballadores de la funció pública s’han manifestat davant de la seu de la subdelegació del govern a Barcelona per mostrar el seu rebuig a la decisió del govern de retallar el seu salari fins a un 7% durant 2010 i congelar-lo el 2011. Les protestes s’han repetit a Girona, Lleida, Tarragona i la resta de capitals de l’Estat.

Share

One Response to “Planta vaga a la funció pública”

 1. Esperança Castrelo ha dit:

  Hola,

  El passat dia 21 vaig estar, juntament amb el meu marit, a la concentració en contra de la rebaixa del sou dels funcionaris, tots ho som, davant de Governació hi haig de dir que em va sorprendre que no hi hagés més gent, però, quan ho vem analitzar vem concloure que era normal, perquè a a la meva empresa ningú va fer còrrer la veu, als telenoticies no ho vaig sentir ni una sola vegada, va ser el meu marit que treballa en una altra empresa pública que va sentir uns companys com quedaven despertant la nostra curiositat i fent que busquéssim la pag. web del vostre sindicat que ens ho va confirmar.

  Crec que aquestes concentracions s’haurien de divulgar més perquè arribi a tothom, perquè no tothom, estem disposats a perdre els diners que ens treuran pel fet de portar a terme la vaga i en canvi si que estem disposats a deixar clar el nosstre desacord amb la política de perjudicar sempre al més dèbil i als més pobres.

  Crec que els sindicats haurien de prendre un paper més protagoniste i fer les convocatòries a partir de les 6 de la tarda informant a la gent de quantes coses es poden retallar primer abans que el sou dels funcionaris, que al final amb els nostres sous i la nostra feina fem crèixer el país generant consum i col·laborant a que la petita i mitjana empresa tiri endavant

  Crec que els sindicats haurien d’informar a través de tots els mitjans de la situació actual, no només de les retallades i a qui se les faran, perquè hi ha altres coses que perjudiquen a tothom i porta a la ruina al país. Perquè la gent se sumin a les protestes hem de saber convocar-los, perquè descontents ja ho estan.

  Sóc crítica amb les formes perquè crec que en aquests moments els únics capaços de generar grans convocatòries sou vosaltres.

  Moltes gràcies per la vostra atenció, cordialment.

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +