Reaccions Josep M. Àlvarez a la sentència sobre l’Estatut | Canal UGT

Reaccions Josep M. Àlvarez a la sentència sobre l’Estatut

29/06/10 – Notícies – Canal UGT
El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, considera que la sentència del Tribunal Constitucional, que suposa la retallada de bona part de l’Estatut de Catalunya, mai s’hauria d’haver produït. En les seves declaracions considera el Tribunal Constitucional deslegitimiat i desprestigiat, i fa una crida a la societat civil a mostrar el seu malestar i el seu contundent rebuig per la retallada d’un estatut que és plenament constitucional.

Share

8 Responses to “Reaccions Josep M. Àlvarez a la sentència sobre l’Estatut”

 1. jsepa ha dit:

  estoy cansada,de k no nos escuchen no pienso hacer ningun comentario.te nemos preocupaciones mucho más grabes aver si de una bez osponeis ls pilas y solucionais otros temas y apacais ls temas estaututo y autonomia k practicamente solo interesa a ls politicos.Personalmente creo k hay temas mucho mas acuciantes

 2. paco salazar ha dit:

  POTSER ÉS EL MOMENT DE REPLANTEJAR EL “PACTE CONSTITUCIONAL DE 1978”.
  S’HAURIA D’INAGURAR UNA NOVA ETAPA POLÍTICA A ESPANYA AMB UNA “NOVA CONATITUCIÓ”

 3. nuria kaiser pineda ha dit:

  Ens em de manifestar el dia 10 en totes les ciutats i pobles de Catalunya en contra de la sentencia del Tribunal Constitucional

 4. César Lazo ha dit:

  Hola Pepe soy afiliado desde hace muchos años a la UGT, liberado y aportando mucho y buen trabajo al sindicato tambien. Pero siento discrepar totalmente contigo en el tema del Tribunal Constitucional, Ya En El Congreso de la UGT de Cataluña te despachaste agusto contra El Tribunal Constitucional y supongo que nadie te dijo nada, pero esto ya es demasiado. ¿ Desde cuando te hemos autorizado los afiliados a que des opinión sobre tal Tribunal? Cómo es que por tu cuenta y riesgo te arrogas tú nuestra voz y opinión.De que prestigio te atrebes tu a hablar, alguna vez has valorado el tuyo? O estás en el puesto por que todos te tienen miedo.Sepas que llegaste a Secretario de La UGT de Catalunya, como se dice en la gerga interna por un golpe de estado que diste tú y otros compañeros contra Justo Dominguez, podría decirte muchas cosas más.Pero sólo si te pediré que en temas políticos no suplantes la voz y la opinión de los afiliados ya que creo no te hemos dado en ningún caso.
  César Lazo

 5. José Luís ha dit:

  Totalment d’acord, tením d’unirnos ara mes que mai, per fer front a aquesta retallada directa i ilegal desde la extrema dreta , cap a l’estatut. Vam fer un referendúm, va ser aprovat per les corts Espanyoles i el Parlament Català. I ara per culpa de gent com el PP i un Tribunal Constitucional caduc (la meitat feia temps, uns 4 anys que sel’s i havia acabat el mandat). Obiament no és vam canviar per interesos politics. Tots fem una crida per Catalunya. Tots a manifestarnos!!

 6. Cosme ha dit:

  Els politics,fan sempre trontollà els pobles i en aquest cas,es un error en mayuscules i el mateix temps esgarrafals en contra de una norma que esta en La Constitució de Espanya, a on diu el poble es qui deixideis ja que si el poble no es aprobat la mateixa Constitució,que seria d’aquets politics tan macos que deixeixen que emb de fer o no emb de fer.Crec que fer lleis no costa gaire lo que fa falta que aquestas lleis siguin bones pel poble i no tan bones pels pertits politics que ens han aruinat el pais amb els seus sous.Moltes de gracies per poder dir la meva,una abrasada a tots i un saludo molt cordial pel senyor Alvarez.

 7. Cosme ha dit:

  Perdoneu si critico als politics,pero crec que no ho han fet be,si voleu borrar la part critica ho podeu fero no dire res,Gracies.

 8. Cosme ha dit:

  Tinc el Estatut i crec que est be, no s’ha de tocar.Gracies

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +