Concentració contra la reforma de llei de caixes | Canal UGT

Concentració contra la reforma de llei de caixes

20/07/10 – Notícies – Canal UGT
Els delegats i les delegades del sector de caixes d’estalvi de la UGT, CC.OO. i CSICA es van concentrar ahir contra l’aprovació de la Ley de Reforma de los Órganos Rectores de las Cajas de Ahorro. Les concentracions, es van realitzar a les 12 hores a tot el territori estatal, coincidint amb la convalidació d’aquesta llei al Parlament dels Diputats. A Catalunya, la concentració va tenir lloc davant de la seu de Caixa Catalunya, i va comptar comptar amb l’assistència del secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M.Àlvarez.

Share

No Responses to “Concentració contra la reforma de llei de caixes”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +