Recital protesta dels treballadors del Liceu | Canal UGT

Recital protesta dels treballadors del Liceu

06/07/10 – Notícies – Canal UGT
El passat dimecres, els integrants del cor del Gran Teatre del Liceu de Barcelona es van concentrar davant de les portes del teatre per denunciar la situació que viu actualment la plantilla, formada per uns 400 treballadors i treballadores.
Malgrat que no són funcionaris, els treballadors i les treballadores del Liceu han vist reduït un 5% el seu sou, com a aplicació del ‘decretazo’ presentat pel govern. A continuació podeu veure les declaracions de Ramon Grau, delegat de la UGT de Catalunya.

Share

One Response to “Recital protesta dels treballadors del Liceu”

  1. joaquin ha dit:

    continuamos pagando los mismos que estamos esperando; que todos los que menean el cotarro se sigan riendo de nosotros LICEU dinero dinero i mas dinero i los trabajadores a la calle el 10X º i lo vamos permitir vaga general yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +