Escalfant motors per a la vaga general | Canal UGT

Escalfant motors per a la vaga general

14/09/10 – Notícies – Canal UGT
Més de 4.500 delegats i delegades de la UGT de Catalunya i la CONC han participat en l’assemblea celebrada a l’Hospitalet de Llobregat per informar sobre la vaga general del 29-S. L’acte va comptar amb la presència de Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya; Joan Carles Gallego, secretari general de la CONC; Cándido Méndez, secretari general de la UGT, i Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO.

Share

No Responses to “Escalfant motors per a la vaga general”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +