Més de 400.000 persones diuen NO a la reforma laboral | Canal UGT

Més de 400.000 persones diuen NO a la reforma laboral

29/09/10 – Notícies – Canal UGT
La jornada de vaga general ha culminat amb una gran manifestació a les quatre capitals catalanes. A Barcelona, més de 400.000 persones han recorregut el Passeig de Gràcia per expressar democràticament el seu rotund rebuig a la retallada de drets laborals i socials que suposa la reforma laboral aprovada pel Govern central.
A Catalunya, entre un 80 i un 83% dels treballadors i les treballadores han secundant la vaga general, un seguiment per sobre de la mitjana estatal, que se situa al voltant del 70%. Als transports públics el seguiment ha estat del 100% i els serveis mínims es compleixen sense incidències destacables. A la indústria, el 95% dels treballadors i les treballadores no han anat a la feina. Pel que fa a l’ensenyament, a les universitats el seguiment se situa al voltant del 70%; a l’ensenyament privat, del 40%, i a l’ensenyament públic (primària, secundària i llars d’infants), del 62%.

Share

One Response to “Més de 400.000 persones diuen NO a la reforma laboral”

  1. Nidia ha dit:

    Creo, que la unión hace la fuerza y allí estuve también en la huelga, para sumarme a la gran multitud de trabajadores de Cataluña y me pareció una gran manifestación del no inconforme de los trabajadores de los diferente ámbito
    Gracias a los dirigentes de nuestro sindicato por la convocatoria ya que era hora que se pronunciaran a favor nuestro.

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +