Neix el Grup LGTB de la UGT de Catalunya | Canal UGT

Neix el Grup LGTB de la UGT de Catalunya

15/02/11 – Notícies – Canal UGT
La secretaria d’Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya ha celebrat una jornada que tracta els drets del col·lectiu format per les persones gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals a Catalunya i el món. Aquesta jornada ha coincidit amb la presentació del Grup LGTB de la UGT de Catalunya, creat dins del sindicat per donar visibilitat a la realitat d’aquest col·lectiu, tant a nivell laboral com social, i controlar les situacions de discriminacions directes i indirectes que pateixen.

Share

2 Responses to “Neix el Grup LGTB de la UGT de Catalunya”

  1. Jo no soc lesviana ni bisexual i estic d’acord amb que cap d’ells s’hagi d’amagar dins l’armari. Tots tenim el mateix dret

  2. […] (http://www.conc.es/barcelones/pdf_documents/31968.pdf) i UGT disposa d’un grup LGTB (http://www.canalugt.tv/arxiu/?p=2420) des de 2011. Sobre aquesta matèria es va publicar el passat novembre un dictamen del Consell […]

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +