La ILP per reformar la llei hipotecària arriba al Congrés dels diputats | Canal UGT

La ILP per reformar la llei hipotecària arriba al Congrés dels diputats

30/03/11 – Notícies – Canal UGT
Les entitats UGT de Catalunya, AICEC-ADICAE, CCOO de Catalunya, CONFAVC, Observatori DESC, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Taula d’Entitats del Tercer Sector Social i Unió de Consumidors de Catalunya han portat al Congrés dels Diputats la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per modificar la llei hipotecària i fer possible la dació de l’habitatge en pagament del deute hipotecari.

Share

One Response to “La ILP per reformar la llei hipotecària arriba al Congrés dels diputats”

  1. Tinc 37 anys i visc amb el meus pares. Vaig viure 4 anys de llogurer i compartint pis uns mesos. No lluitar només pels que tene hipoteques sino sino també per les persones que ni tan sols poden tenir una hipoteca, situció que precària i sembla ser que no te importancia

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +