Valoració atur març 2011 | Canal UGT

Valoració atur març 2011

04/04/11 – Notícies – Canal UGT
Catalunya continua la seva escalada particular i ja té més persones registrades a les llistes de l’atur que durant aquest mes de març, ha registrat un increment de 8.658 persones desocupades, situant la xifra de persones inscrites a les llistes de l’atur en 611.269, el que representa un increment d’un 1,20% respecte l’any anterior. El secretari de comunicació i portaveu de la UGT de Catalunya, Miquel Àngel Escobar, denuncia que 1 de cada 4 persones desocupades no rep cap tipus de prestació.

Share

No Responses to “Valoració atur març 2011”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +