La competència deslleial posa en perill el sector flequer català | Canal UGT

La competència deslleial posa en perill el sector flequer català

10/06/11 – Notícies -Canal UGT
El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez, i el de la CONC, Joan Carles Gallego, i el president de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, Andreu Llargués, s’han reunit amb el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, per instar les administracions a actuar, d’una vegada per totes, a posar fi a la fabricació i comercialització il.legal del pa. La reiterada vulneració de les lleis que s’estan produint al sector provoca la destrucció de llocs de treball a tot Catalunya. Cada dia es perd de forma definitiva un lloc de treball a la fleca catalana.

Share

No Responses to “La competència deslleial posa en perill el sector flequer català”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +