Nova concentració d’empleats públics contra les retallades a la Generalitat | Canal UGT

Nova concentració d’empleats públics contra les retallades a la Generalitat

09/06/11 – Notícies -Canal UGT
Els empleats i les empleades públics s’han concentrat a la Plaça Sant Jaume de Barcelona contra les retallades i els acomiadaments a l’administració i en defensa dels serveis públics. Només un dia després de les eleccions municipals, el Govern anunciava noves retallades econòmiques i socials per als treballadors i les treballadores de la Generalitat. A més, les polítiques de contenció de la despesa del Govern estan suposant ja una pèrdua considerable de llocs de treball a l’administració, que de continuar-se aplicant poden arribar a afectar uns 20.000 empleats i empleades.Parlem amb diferents sectors perquè ens expliquin l’afectació d les mesures.

Share

No Responses to “Nova concentració d’empleats públics contra les retallades a la Generalitat”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +