Les ambulàncies, en vaga | Canal UGT

Les ambulàncies, en vaga

19/07/11 – Notícies – Canal UGT
Els treballadors del transport sanitari han iniciat aquesta matinada una vaga de quatre dies per denunciar les afectacions que les retallades pressupostàries estan tenint sobre aquest servei i denunciar l’incompliment del conveni per part de la patronal. A primera hora del matí, el seguiment era del 40%, una xifra que ha crescut al llarg del dia. A primera hora de la tarda, el seguiment se situa ja en el 70%. Lluís Pérez, responsable de transport sanitari de la UGT de Catalunya, ens explica les causes d’aquesta vaga.

Share

No Responses to “Les ambulàncies, en vaga”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +