30.000 alumnes més, el mateix professorat | Canal UGT

30.000 alumnes més, el mateix professorat

08/09/11 – Notícies – Canal UGT
La secretària general de la FETE-UGT de Catalunya, Roser Font, valora els punts més importants de l’inici del curs escolar. Un curs escolar que compta amb el mateix professorat, malgrat que enguany s’hi han inscrit 30.000 alumnes més. Font també fa una defensa aferrissada del model lingüístic escolar a Catalunya.

Share

One Response to “30.000 alumnes més, el mateix professorat”

  1. MARTA ha dit:

    Em sembla un empitjorament tant per a l’alumnat com pel professorat, doncs això comporta una sobrecàrrega de treball que involuntàriament repercuteix a la qualitat docent. Seria més correcte fer retallades de sous d’alts càrrecs del govern abans que retallar un servei d’educació i formació que significa el desenvolupament d’un pais

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +