4000 delegats i afiliats planten cara a la crisi i les retallades | Canal UGT

4000 delegats i afiliats planten cara a la crisi i les retallades

06/10/11 – Notícies – Canal UGT
4.000 delegats i delegades han omplert l’assemblea que ha tingut lloc a la sala annexa del Palau Sant Jordi de Barcelona sota el lema “Plantem cara! Per la redistribució de la riquesa, derrotem l’especulació!”. A l’acte han participat el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez; el secretari general de la UGT, Cándido Méndez, i representants de diferents moviments socials. Els líders sindicals han explicat les alternatives de la nostra organització davant les polítiques de retallades dels governs, l’atac a l’Estat del Benestar, i en defensa de l’ocupació.

Share

One Response to “4000 delegats i afiliats planten cara a la crisi i les retallades”

  1. francisca mendoza luque ha dit:

    vaig estar a l’assamblea,y la veritat vaig quedar impresionada per els nombres de personas vaig apreciar molt el tema del desalojoments ,tenim d’estar allá quant las personas afectadas ens necesitin,,tots podrem ferlo,,

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +