Josep M. Àlvarez acusa Mas-Colell de despreciar la negociació i els empleats públics | Canal UGT

Josep M. Àlvarez acusa Mas-Colell de despreciar la negociació i els empleats públics

06/10/11 – Notícies – Canal UGT
El secretari general de la UGT de Catalunya ha denunciat que el conseller d’Economia de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, de mostrar un despreci absolut per la negociació col·lectiva i pel treball dels empleats públics, després que Mas-Colell hagi explicat avui que vo ldeixar els sous dels funcionaris a nivells del 2007 i que no descarta que la decisió d eno pagar la paga extra als conseller i alts càrrecs del govern es pugui fer extensiva a la resta de treballadors públics. Àlvarez ha fet aquestes declaracions durant el repartiment d’octavetes cridant a la participació de la manifestació d’aquesta tarda en commemoració de la Jornada Mundial del Treball Digne.

Share

No Responses to “Josep M. Àlvarez acusa Mas-Colell de despreciar la negociació i els empleats públics”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +