Primera reunió Mesa General de la Funció Pública | Canal UGT

Primera reunió Mesa General de la Funció Pública

30/11/11 – Notícies – Canal UGT
Xavier Casas, responsable del sector UGT-Generalitat, explica quin és el posicionament del nostre sindicat davant les propostes presentades aquest matí pel Govern a la primera reunió de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l’Administració.

Share

One Response to “Primera reunió Mesa General de la Funció Pública”

  1. JAVIER ha dit:

    ESTE GOBIERNO DE FANTOCHES NECESITA QUE LE BLOQUEN BCN Y SUS ALREDEDORES CADA DIA PARA QUE SE DEN CUENTA DE LO QUE SOMOS CAPACES, SINDICATOS, ORGANIZAROS Y SALGAMOS EN LAS NOTICIAS CADA DIA, PORQUE LA CULPA NO ES DEL FUNCIONARIO, SINO DE LOS SINVERGUENZAS QUE NOS HAN GOBERNADO SIEMPRE, QUE NI GUARDAR HAN SABIDO

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +