El govern anuncia la possibilitat d’ajornar un 20% de l’extra de Nadal als empleats públics | Canal UGT

El govern anuncia la possibilitat d’ajornar un 20% de l’extra de Nadal als empleats públics

15/12/11 – Notícies – Canal UGT
La UGT de Catalunya denuncia que el Govern de la Generalitat menysprea els treballadors de la funció pública, després que s’anunciés que el 20% de la paga extra de Nadal es podria veure ajornada per problemes de tresoreria. Considerem aquesta incertesa una manca absoluta de respecta vers els empleats públics. Tanmateix, denunciem una manca de respecte la negativa del govern de comunicar aquesta decisió a la Mesa de la Funció Pública i fer-ho en una roda de premsa, a la qual se’ns ha negat l’entrada. Xavier Casas, responsable UGT-Generalitat, i Roser Font, secretària general de la FETE-UGT de Catalunya, expliquen la situació.

Share

No Responses to “El govern anuncia la possibilitat d’ajornar un 20% de l’extra de Nadal als empleats públics”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +