El Govern s’aixeca de la mesa de la funció pública | Canal UGT

El Govern s’aixeca de la mesa de la funció pública

02/12/11 – Notícies – Canal UGT
Els representants de la Generalitat a la Mesa General de la Negociació dels Empleats Públics s’han aixecat de la taula de reunió aquest divendres. Els sindicats han llegit un manifest conjunt en què denuncien que el Govern ha tornat a presentar dades imcomplertes Tanmateix, reivindiquen la voluntat negociadora de la part sindical i lamenten que la Generalitat hagi utilitzat un conflicte en un centre de treball per aixecar-se de la taula. Ens ho explica Xavier Casas, responsable de la UGT-Generalitat.

Share

No Responses to “El Govern s’aixeca de la mesa de la funció pública”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +