Àlvarez recorda a Rajoy que cap reforma laboral crearà ocupació per si mateixa | Canal UGT

Àlvarez recorda a Rajoy que cap reforma laboral crearà ocupació per si mateixa

01/02/12 – Notícies – Canal UGT
El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, recorda al president del Govern que no existeix cap reforma laboral que pugui redreçar la situació d’atur d’aquest país per si mateixa, i assegura que no es crearà ocupació si no s’obre l’aixeta del crèdit i es reactiva el consum. Àlvarez fa aquestes declaracions en resposta a les declaracions del president del Govern que, en converses informals amb els seus homòlegs europeus, va dir que la reforma laboral que preparava el seu executiu li costaria una vaga general.

Share

No Responses to “Àlvarez recorda a Rajoy que cap reforma laboral crearà ocupació per si mateixa”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +