Els autònoms se sumen a la vaga general | Canal UGT

Els autònoms se sumen a la vaga general

19/03/12 – Notícies – Canal UGT
Les principals organitzacions de treballadors autònoms de Catalunya -entre elles la CTAC- UGT de Catalunya– han registrat aquest matí el preavís d’interrupció d’activitats professionals i de prestació de serveis als autònoms i autònomes de Catalunya per al proper 29 de març. D’aquesta manera, per segona vegada, aquestes organitzacions se sumen a una vaga general (l’anterior adhesió va ser a la vaga de setembre de 2010), i es converteixen en les primeres a fer-ho arreu de l’Estat.

Share

No Responses to “Els autònoms se sumen a la vaga general”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +