Èxit massiu de la vaga | Canal UGT

Èxit massiu de la vaga

29/03/12 – Notícies – Canal UGT
Àlvarez confirma el seguiment massiu de les primeres hores de vaga en el piquet informatiu de Metro i FGC.

Share

2 Responses to “Èxit massiu de la vaga”

  1. Angel ha dit:

    Us escric des d’Osona. Segurament que ha sigut un èxit aquesta vaga. Per les carreteres no s’han vist camions ni autocars. Sembla ser que les indústries tampoc ha treballat. Però en el meu centre educatiu, de 70 treballadors només han fet vaga 10 i mira que no els hi ha faltat informació. Sembla mentida que no siguin conscients del que aquesta reforma perjudica als treballadors i ells ho són. Ho enteneu, jo no.

  2. cris ha dit:

    esta bé aquesta vaga i la gent la teniem que fer tothom, pero hi ha gent que té molta por. Voldría sugerir que tambè es podría fer una vaga pasiva, per ejemple quedar tothom un dia a la setmana en concret per tancar durant una hora la llum, o un dia treure tothom diners del banc, o no agafar els transports publics, etc…, hi fe-ho sovint.

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +