MUCE dóna suport a la vaga d’ensenyament 22-M | Canal UGT

MUCE dóna suport a la vaga d’ensenyament 22-M

17/05/12 – Notícies – Canal UGT
Les organitzacions que formen part del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) donen suport a la vaga d’ensenyament convocada el proper 22 de maig i convoquen una manifestació el mateix dia a les 12:30 a la plaça Universitat.

Share

One Response to “MUCE dóna suport a la vaga d’ensenyament 22-M”

  1. Àngel ha dit:

    Estic totalment d’acord amb la vaga pels motius exposats i com de forma descarada les quanties retallades en Educació i Sanitat van a parar a aquells que amb la seva especulació han sigut promotors d’aquesta crisi. És indignant! El que no veig clar és la confusió generada entre els sindicats en quan la convocatòria de vaga a l’escola concertada, que també pateix les mateixes condicions de retallades, ràtios, (jornada no). Alguns sindicats fan pública la seva posició des del sector de la concertada a favor o en contra i altres de forma poc clara com el meu sindicat, FETE-UGT. A la seva pròpia pàgina oficial, a l’apartat d’escola concertada ni la més mínima referència d’adhesió a la vaga per par d’aquest col·lectiu. Amb quina força moral com a afiliat i delegat puc defensar i convéncer d’anar a la vaga als meus companys de feina? Sembla que els motius de la vaga només afectin a l’escola pública. Que no ens afecta als treballadors de la concertada?

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +