Presentació de la web rescatlaboral.cat | Canal UGT

Presentació de la web rescatlaboral.cat

15/06/12 – Notícies – Canal UGT
El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, secretari d’Acció Sindical de CCOO de Catalunya i José Cachinero, han presentant la web rescatlaboral.cat, a través del qual els treballadors i les treballadores, sobretot de petites empreses sense representació sindical, es podran informar de l’aplicació de la reforma laboral, de manera imposada, als seus centres de treball. Ros i Cachinero han explicat el funcionament d’aquest espai virtual de denúncia i com serà l’actuació dels sindicats.

Share

No Responses to “Presentació de la web rescatlaboral.cat”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +