Concentració treballadors Barcelona Serveis Municipals | Canal UGT

Concentració treballadors Barcelona Serveis Municipals

30/07/12 – Canal UGT
Els treballadors i les treballadores de Barcelona Serveis Municipals (BSM) s’han concentrat avui contra la decisió de l’empresa d’aplicar-los les retallades aprovades pel Govern central per als empleats públics, tot i que els treballadors i les treballadores de BSM no ho són. Ens ho explica, Genaro Villagrasa, secretari general de la secció sindical de la UGT a BSM.

Share

One Response to “Concentració treballadors Barcelona Serveis Municipals”

  1. Nuria ha dit:

    Soc del comité d’empresa de Mercabarna (per part de UGT), del qual BSM te un 51% d’accions i també ens apliquen les mateixes mesures, voldria possar-me en contacte amb la secció sindical de UGT de BSM. Gràcies

Utilitza el formulari per deixar la teva opinió.

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +