Cesc Poch, reescollit secretari General de la UGT d’Osona | Canal UGT

Cesc Poch, reescollit secretari General de la UGT d’Osona

12/06/13 – Notícies – Canal UGT
La UGT d’Osona ha celebrat el seu Xè Congrés, que ha reescollit Cesc Poch com a secretari general. Al vídeo podeu veure alguns moments de la cloenda del Congrés, on també ha participat Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya.

12/06/13- Elnou.cat

El congrés comarcal, que es va celebrar a la Guixa, el va tancar el secretari general del sindicat, Josep Maria Álvarez. Álvarez es va mostrar molt crític amb les polítiques de retallades. També va fer bandera del dret a decidir en el moment de referir-se a la decisió del govern extremeny d’abaixar impostos, cosa que va qualificar de brometa de mal gust. Cesc Poch, va ser reelegit amb 36 vots a favor i 2 en blanc.

Share

No Responses to “Cesc Poch, reescollit secretari General de la UGT d’Osona”

Nom: (Oblitatori)

E-mail: (Obligatori)

Web:

El teu comentari:

Aquest lloc web utilitza cookies, pots consultar la nostra la política de cookies, aquí Si continues navegant estas aceptant-la
Política de cookies +